Efterårsmode: Her er de 3 mest klassiske støvler

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til at finde støvlerne frem. Vi kommer her med vores bud på de 3 mest klassiske støvler, der gør dig klar til efteråret

Efteråret og vinteren giver dig mulighed for lidt flere forskellige typer af fodtøj. Du kan tone dit outfit lidt ned ved at hoppe i et par sneakers eller gøre dine jeans lidt finere med et par klassiske støvletter. De grove støvler kan dresse din yndlingskjole ned til hverdagsbrug, og pumps kan få selv en basis t-shirt og hullede bukser til at se festligt ud.

Bliv klar til efteråret og vinteren

Støvler er et hit hos de fleste kvinder, fordi de kan være med til at skabe det helt rette look. Der er nemlig et væld af muligheder i forhold til design og model. Støvlemoden spænder bredt, så der er noget for alle. Du kan få lange støvler og korte støvler. Støvler med høje hæle, mellemhøjde eller helt uden hæl. Der er spidse støvler og runde støvler. Rå støvler, feminine støvler, fornuftige støvler og alt derimellem. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Det betyder også, at det hurtigt kan blive en dyr affære at have et par af hver slags. Men hvordan skal du så prioritere? Hvilke støvler er værd at bruge penge på? Og hvilke modeller skal du vælge? Læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvilke støvler du skal have for at være klar til efteråret.

1) Den klassiske sorte støvle

Heldigvis skifter moden inden for efterårs- og vinterstøvler ikke lige så hurtigt, som den gør for tøj. Det betyder, at du kan have glæde af dine støvler i mange år, hvis du vælger et par i klassisk design og god kvalitet – og sørger for at give dem den rette pleje.

Hver sæson kommer der et nyt udtryk, anderledes detaljer og nye farver til støvlemoden – det er ikke til at undgå. Men en støvle der altid går igen, det er den klassiske sorte støvle. En sort skindstøvle med et klassisk udtryk går du aldrig helt galt i byen med, hvad end du er til spids eller rund snude. Støvler, der er klassiske og stilrene, har ofte et tidsløst udtryk, som sikrer, at du kan bruge dem mange år frem.

De sidste mange år har især den klassiske Chelsea støvle været et hit i modebilledet. Så stort et hit, at mange store skomærker såsom Vagabond tilbyder et sortiment, der indeholder både helt klassiske støvler uden detaljer samt mange forskellige udgaver af den velkendte Chelsea støvle. Du kan finde Vagabond støvler i klassisk, tidsløst og feminint design, hvor der er tilføjet Chelsea detaljer i form af elastik på siderne, for at give lidt kant til det feminine udtryk.

2) Moderigtige vinterstøvler

Den danske vinter er ofte en kold fornøjelse. Og det kan være dejligt at have et par støvler med uld i, som sørger for at holde dine fødder varme hele dagen. Der er intet værre end at fryse, og hvis dine fødder er varme, vil du nemmere kunne holde varmen på resten af kroppen. Men mange har desværre det indtryk, at vinterstøvler er lig med de store lidt klodsede friluftsstøvler. Og det er de langt fra.

Der bliver nemlig lavet rigtig mange flotte og moderigtige vinterstøvler, som også kan bruges på cafe, kontor og sociale arrangementer. Eksempelvis er mange af de lækre Billi Bi støvler designet med et moderigtigt udtryk og foret med uld, så de passer perfekt til kjoler såvel som bukser. På den måde kan du sagtens følge moden, uden at fryse hele vinteren.

3) Gummistøvler til de regnfulde dage

Gummistøvler er næsten en nødvendighed i Danmark. Så selvom gummistøvler ikke altid er det mest moderigtige valg af støvler, så er de nogle gange det bedste valg. Ikke nok med at du undgår våde fødder og forkølelse, så skåner du også dine pæne skindstøvler, som bestemt ikke har godt af vand, sne og salt. Derudover kan dine gummistøvler også fungere i stedet for vinterstøvler. Du kan nemlig få rigtig mange gummistøvler med for indeni eller med en foret sok til at sætte i.

Der bliver heldigvis produceret rigtig mange pæne og klassiske gummistøvler, som sagtens kan bruges på jobbet. Eksempelvis laver det norske mærke Viking nogle rigtig pæne gummistøvler. Viking gummistøvler er helt klassiske, da de fås i mange forskellige modeller, og så er de endda produceret i naturgummi