Den ultimative bytur med gutterne: Her skal I tage hen

Københavns pulserende natteliv bugner af fede natklubber, der byder på noget for enhver smag. Men når gutterne skal i byen, er der ét bestemt sted, der er det ideelle valg til den ultimative bytur

Der er ingen tvivl om, at en bytur i hjertet af København sikrer en hyggelig og sjov aften. Her emmer nattelivet altid af god stemning fra de fede natklubber, trendy cocktailbarer og små hyggelige cafeer. Mulighederne for en festlig aften bliver hele tiden bedre og bedre, i takt med at København udvides med nye og anderledes steder at gå i byen – og det resulterer i et pulserende natteliv med noget for alle.

Det, der gør nattelivet i København så interessant, er netop det meget varierende udbud af cafeer, barer og natklubber. Flere og flere nye og anderledes steder at gå i byen dukker op, og det er noget, der tiltrækker masser af festglade mennesker.

Opkaldt efter kendt stripklub i The Sopranos

Et af disse steder er den kombinerede natklub og stripklub BADA BING. Klubben er beliggende midt i Københavns pulserende natteliv, og man finder derfor ikke et bedre sted til en sjov bytur med gutterne. På de omkringliggende barer er der masser af muligheder for festlig opvarmning efterfulgt af en sjov og anderledes bytur på BADA BING.

Den kombinerede stripklub og natklub er opkaldt efter stripklubben Bada Bing!, der er en af hovedlokationerne i den populære Tv-serie The Sopranos. Stemningen er altid festlig, hvilket gør klubben til et af de sjoveste steder at gå i byen i København. Her er både god underholdning fordelt på to etager, samt et stort udvalg af spiritus og champagne til priser, hvor alle kan være med.

En herregod bytur

Vi kender alle til den udfordring, det kan være, at skulle finde ud af, hvor man skal tage hen i byen. Måske kan I ikke blive enige, eller måske er I blevet trætte af stambaren, og så er det tid til at prøve noget nyt, der med garanti kan sætte gang i festen.

Opskriften på den ultimative bytur med gutterne indeholder naturligvis den helt rette lokation, og hvad vil i det tilfælde være bedre end netop en kombineret stripklub og natklub? Det gælder uanset, om det er en lørdag aften eller i forbindelse med en polterabend.

Gør noget ekstra ud af byturen ved at bestille et bord på natklubben, så gutterne er samlet hele aftenen. Bare det at I har et sted at sidde sammen, har stor betydning for udfaldet af byturen. Den ultimative bytur med gutterne kræver desuden et tvist af noget anderledes for ikke at ende ud i en traditionel bytur, og det opnår I ved at gå efter de sjove og anderledes natklubber.